ویزیت رایگان پزشکی در مناطق کم برخوردار آبادان انجام شد.

آبادان , اجتماعی تاریخ انتشار: ۰۰/۰۹/۱۳ دیدگاه‌ها برای ویزیت رایگان پزشکی در مناطق کم برخوردار آبادان انجام شد. بسته هستند   1113 بازدید

اندازه فونت    
ویزیت رایگان پزشکی در مناطق کم برخوردار آبادان انجام شد.

حمید رضا اکبری، مسئول گروه جهادی شهید همت در گفت و گو با خبرنگاران گفت:اردوی جهادی خدمات پزشکی و دندانپزشکی در مناطق حاشیه‌ای و کم برخوردار در  بخش مرکزی آبادان به مرکزیت روستای تنگه ۳ و روستاهای همجوار برگزار شد.

او افزود: در این اردوی یک روزه، گروهی از پزشکان،  و دیگر متخصصان حوزه سلامت با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی، خدماتی در زمینه دندانپزشکی، پزشک عمومی، مامایی، مشاوره خانواده، آموزش بهداشت فردی، غربالگری سلامت، بینایی سنجی و برنامه‌های فرهنگی و آموزشی برای کودکان در خصوص را به مراجعین ارائه دادند.

به گفته ی او ۴۰۰  نفر از اهالی بخش مرکزی آبادان در قالب طرح شهید همت خدمات درمانی رایگان دریافت کردند.

اکبری از برنامه مستمر این گروه جهادی پزشکی در قالب اردوهای یک روزه در مناطق حاشیه‌ای و کم برخوردار استان خبر داد.

مسئول گروه جهادی شهید همت با تشکر از دانشگاه علوم پزشکی آبادان از مسئولان استان خوزستان است برای خدمت رسانی بهتر این گروه با آن ها همکاری لازم را داشته باشند.

 

منبع :باشگاه خبرنگاران جوان آبادان

 

احمدامیری. اخبار خوزستان. خبر خوزستان.خوزستان.احمدامیری روزنامه نگار،اخبارخوزستان، خبرخوزستان،

مطالب مرتبط
رفتن به ابتدای صفحه