ماشین های آتش نشانی مقره شور آبادان و خرمشهر شدند

آبادان , خوزستان تاریخ انتشار: ۰۰/۰۸/۱۶ دیدگاه‌ها برای ماشین های آتش نشانی مقره شور آبادان و خرمشهر شدند بسته هستند   3888 بازدید

اندازه فونت    
ماشین های آتش نشانی مقره شور آبادان و خرمشهر شدند

سیاوش قربانی زاده، قائم مقام شرکت توزیع برق خوزستان در واکنش به شستشوی مقره های برق با ماشین های آتش نشانی به جای استفاده از مقره شورها موجود در منطقه گفت: قطعی های برق در مناطقی از آبادان و خرمشهربه علت آلودگی هوا و رطوبت بالا سبب شد تا به بسیاری از سازمان ها ، ادرات و شرکت ها در این دو شهرستان دستور کتبی داده شود که هرچه در توان دارند برای کمک و سرعت بخشی به روند شستشوی مقره های برق را به کار بگیرند و این روند تا کنون ادامه دارد.

او برخی از این ارگان ها را اداره بندر، آتش نشانی، پتروشیمی و پالایشگاه اعلام کرد.

قربانی زاده در اشاره به وصل بودن برق مناطق هنگام شستشو افزود: همه ی خودروهای به کارگرفته شده برای شستشوی مقره ها به آب مقطر مجهز بودند بنابراین نیازی به قطع شدن برق نبود و به این ترتیب احتمال برق گرفتگی نیز وجود ندارد.

آبادان،خبرآبادان،اخبارآبادان،خبر آبادان،اخبار آبادان،ابادان،خبرابادان،اخبارابادان،خبر ابادان،اخبار ابادان،خوزستان،خبرخوزستان،اخبارخوزستان،خبر خوزستان،اخبار خوزستان،مقره

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
رفتن به ابتدای صفحه