دبیر کانون جهانگردی آبادان:تنها افزایش میزان مسافر افتخارآمیز نیست

مصاحبه ها , مصاحبه های فرهنگی تاریخ انتشار: ۹۹/۱۰/۰۸ دیدگاه‌ها برای دبیر کانون جهانگردی آبادان:تنها افزایش میزان مسافر افتخارآمیز نیست بسته هستند   3274 بازدید

اندازه فونت    
دبیر کانون جهانگردی آبادان:تنها افزایش میزان مسافر افتخارآمیز نیست

دبیر کانون جهانگردی آبادان گفت: تنها افزایش میزان ورود گردشگر و مسافر به خوزستان افتخارآمیز نیست بلکه به همان نسبت خدمات‌دهی و امکانات نیز باید افزایش یابند.

احمد امیری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با وجود استقبال بسیار خوب مردم در ایام نوروز از خوزستان و به ویژه شهرهای آبادان و خرمشهر شاهد نوعی نقصان به خصوص در شهرهای جنوبی استان بوده‌ایم.

وی افزود: افزایش نیافتن تعداد تفرج‌گاه‌ها و اماکن تفریحی و اقامتی از جمله این نقص‌ها در ایام تعطیل در شهرهای آبادان و خرمشهر بود و از جمله مشکلات بسیار جدی و خطرناک نوروز ۹۰ در استان و خرمشهر استفاده نکردن از وسایل تفریحی استاندارد هم‌چون قایق‌های تفریحی است که باعث به خطر افتادن جان چند تن از مسافران در این ایام شد.

دبیر کانون جهانگردی آبادان توضیح داد: استاندارد و تخصصی نبودن قایق‌های تفریحی آب‌های خرمشهر به اندازه‌ای بود که حتی شرکت‌های بیمه‌ای حاضر به بیمه کردن آن‌ها نشدند. متاسفانه تفرجگاه‌ها و وسایل تفریحی استاندارد در شهرهای توریست‌خیز استان به نسبت زیاد نیست.

وی ادامه داد: باید به مردم و مسافران در تمامی ایام سال خدمات‌دهی شود و تنها افزایش میزان جمعیت و گردشگر در این اماکن افتخارآمیز نبوده بلکه به نسبت آن، امکانات نیز باید افزایش یابند.

امیری تصریح کرد: مسؤولان باید به ایجاد امکانات بیش‌تر در شهرهای توریستی توجه کرده و نظارت و رسیدگی خود را در این شهرها با رعایت استانداردهای لازم افزایش دهند.

مطالب مرتبط
رفتن به ابتدای صفحه