آبادان خبر _ دبیر کانون جهانگردی آبادان معتقد است که جاذبههای گردشگری خوزستان باید در رسانه ملی کشور تبلیغ شود.
احمد امیری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در خوزستان اظهار داشت: لازم است تبلیغات در خصوص گردشگری نخست از طریق رسانه ملی آغاز شود و در برنامههای کوتاه تلویزیونی و یا مستندات مختلف جاذبهها گردشگری خوزستان معرفی شود.
البته تاکنون در این زمینه برنامههای ناچیزی تولید و پخش شد که کافی نبوده است.
وی افزود: رسیدن به این هدف و معرفی کامل جاذبههای گردشگری استان به منظور جذب بیشتر توریسم و توسعه صنعت گردشگری مستلزم تشکیل کارگروهی مشترک از سوی سازمان میراث فرهنگی خوزستان و صدا و سیما برای نمایش، تبلیغ و معرفی جاذبههای گردشگری استان در سطح کشور است.
او خاطرنشان کرد: خوزستان دارای جاذبههای متعدد تاریخی، طبیعی، ارزشی و اقتصادی است. ما در استان خوزستان دارای مناطق آزاد مرزی هستیم که میتواند از نظر گردشگری برای مردم جالب توجه باشد. اگر تبلیغات خوبی در این زمینه و از طریق رسانههای ملی صورت گیرد، به طور یقین نتیجهبخش خواهد بود زیرا در این صورت سایر رسانهها مانند خبرگزاریها و مطبوعات وارد عمل میشوند.
امیری توضیح داد: برای تبلیغات در زمینه گردشگری استان و تلاش در زمینه توسعه آن نیازمند شاخصی قوی همانند صدا و سیما هستیم که در این صورت اشتغالزایی را نیز به همراه خواهد داشت. البته لازم است سازمان میراث فرهنگی دست به یک همکاری جدی زده و تشکیل کارگروه مرتبط با گردشگری تبلیغات را در رأس کار خود قرار دهد و به طور مستمر آن را دنبال کند.
این دوستدار میراث فرهنگی ادامه داد: خوزستان با تکیه بر پتانسیلهای خود قابلیت مطرح شدن در سطح کشور را دارد که البته تحقق این امر نیازمند عزم جدی مسؤولان است. به طور یقین این مساله بر اشتغالزایی استان خوزستان تاثیرگذار خواهد بود.
دبیر کانون جهانگردی آبادان: باید از هر فرصتی برای توسعه صنعت گردشگری خوزستان استفاده کرد
آبادان خبر _ “احمد امیری”، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خوزستان، بیان کرد: هنرمندان ما فضا و امکانات اجرای برنامههای بومی برای جذب گردشگر در شهر را ندارند.
او ادامه داد: کانون جهانگردی آبادان جلسهای را با هدف جذب گردشگر از طریق تعامل فکر میان هنرمندان و با استفاده از پتانسیلهای بومی با جمعیت هنرمندان این شهرستان برگزار کرد. وی افزود: نتیجه به دست آمده از این جلسه به این ترتیب بود که هنرمندان ما فضا و امکانات لازم برای اجرای برنامههای بومی در شهر را برای جذب گردشگر ندارند یا اگر داشتهاند، بسیار ضعیف بوده است، بنابراین لازم است مسوولان در این زمینه کمک کنند.
امیری خاطرنشان کرد: به عنوان مثال برگزاری جشنوارههای متعدد تابستانی و از جمله آن جشنواره موسیقی محلی که منجر به حضور گردشگران علاقهمند بسیاری در این شهر میشود، نیازمند تایید وزارت ارشاد است. همانند برگزاری کنسرت “احسان خواجهامیری” خواننده تهرانی که باعث حضور بسیاری از مردم شهرهای اطراف در آبادان شد.
وی تصریح کرد: متاسفانه آهنگهای کنسرت این خواننده از سوی اداره ارشاد آبادان مورد تایید قرار نگرفت و پس از بازبینی دوباره مجوز آنها صادر شد که این امر به هیچ وجه کار پسندیدهای در زمینه گردشگری نیست زیرا باعث گریز چهرههای شناخته شده و از دست رفتن فرصت گردشگری میشود.
دبیر کانون جهانگردی آبادان: استفاده از جذابیتهای گردشگری جنگ حق آبادان است
آبادان خبر _ احمد امیری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در خوزستان بیان کرد: باید در خصوص عملیاتهای مهم جنگ تحمیلی تبلیغ شود و با برنامههای خاص که در سالروز این اتفاقات اجرا میشود به معرفی بهتر این رخدادها به نسلهای جدید و مردم اقدام کرد و باعث درآمدزایی بهتر از این طریق برای مردم این شهرستان شد.
وی افزود: از موضوع گردشگری جنگ میتوان بهرهبرداریهای مختلف فرهنگی، ارزشی و اقتصادی کرد. در بهرهبرداری فرهنگی میتوان نسل جدید را با این گونه وقایع آشنا کرد و آنها را آگاه ساخت. در بهرهبرداری ارزشی میتوان خون شهدایی که را برای اقتدار مملکت جان باختند ارج نهاد. ارزش اقتصادی این دوران میتواند با جذب گردشگر و ایجاد جذابیت در شهر باشد.
او خاطرنشان کرد: آبادان، خرمشهر، اروندکنار و جزیره مینو مناطق جنگی به شمار میروند که میتوان از آنها به عنوان جذابیتهای گردشگری جنگ استفاده کرد. البته برای تحقق این هدف لازم است مسوولان دید مدیریتی روی این قضیه داشته باشند.
امیری تصریح کرد: متاسفانه در نهادهای دولتی ما سیستم بازاریابی گردشگری وجود ندارد زیرا تصور میشود که نباید این نهادها بازاریابی داشته باشند. بسیاری از کشورهای قوی دنیا از نظر گردشگری، همانند مصر، اقدام به تشکیل مجموعه تخصصی بازاریابی برای تبلیغ بیشتر کشور خود در این زمینه کردهاند.
بنابراین لازم است سازمان میراث فرهنگی در کنار صنعت توریسم و برگزاری تورهای بازدید از شهرهای مختلف کشور اقدام به معرفی و شناساندن جاذبههای مختلف جاذبههای جنگی و دفاع مقدس کند.
دبیر کانون جهانگردی آبادان توضیح داد: سازمان میراث فرهنگی خوزستان باید با همکاری شهرهای جنگ زده استان اقدام به تشکیل نهادی تخصصی برای جنگ به منظور جذب توریسم کند. بازسازی عملیاتها و ایجاد میدان جنگی کاذب کوچک برای بالا بردن جاذبههای مناطق جنگی از جمله جذابیتهایی است که میتوان در خصوص گردشگری جنگ انجام داد.
قبرستان ارامنه آبادان در بیتوجهی به سر میبرد
آبادان خبر _ احمد امیری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در خوزستان بیان کرد: با توجه به سرقتهای سال گذشته از قبرستان ارامنه آبادان آسیبهایی به آن وارد شده اما متاسفانه سازمان میراث فرهنگی هیچ گونه رسیدگی در خصوص آن صورت نداده است.
وی افزود: متولیان این قبرستان از وضعیت نامطلوب آن ناراضی هستند. البته اداره میراث فرهنگی آبادان از تمام توان خود برای حفظ و نگهداری آثاری تاریخی این شهرستان استفاده میکند اما توان و امکاناتش کافی نیست.
امیری خاطرنشان کرد: سازمان میراث فرهنگی خوزستان باید درصدد تقویت اداره میراث فرهنگی آبادان و کمک به مرمت و بازسازی قبرستان ارامنه این شهرستان به منظور حفظ آن باشد. در گذشته نیز از طریق رسانههای عمومی درخواستهای متعددی برای رسیدگی به این قبرستان شد که متاسفانه تاکنون رسیدگی نشده است.
دبیر کانون جهانگردی آبادان تصریح کرد: در حال حاضر این قبرستان تاریخی به علت آسیبدیدگی حصارها و نردههای اطراف آن در وضعیت مطلوبی به سر نمیبرد. هم چنین این قبرستان حراست درستی برای محافظت و جلوگیری از تخریب بیشتر ندارد.
دبیر کانون جهانگردی آبادان: تداوم پدیده گردوغبار تاثیر منفی بر گردشگری استان خوزستان میگذارد
آبادان خبر _ احمد امیری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در خوزستان بیان کرد: براساس بررسیهای انجام شده از سوی کانون جهانگردی آبادان، در حال حاضر علاقهمندی مردم برای حضور در استان خوزستان به دلیل وجود پدیدهای به نام گردوخاک نسبت به سال گذشته حدود 90 درصد کاهش داشته است.
وی افزود: در صورت تداوم پدیده وحشتناک گردوخاک به زودی شاهد تاثیر منفی آن در صنعت گردشگری و در نهایت بیکاری تعداد بسیاری خواهیم بود چون گردوخاک پدیدهای نیست که بومی باشد و از حدود هشت سال پیش شروع شده و باید آن را مدیریت کرد.
او خاطرنشان کرد: چندین سال است که خوزستان شاهد گرد وخاکهای غلیظ است اما کسی مدیریتی در خصوص کنترل آن نمیکند. ایران باید برای پایان دادن به این وضعیت تلاشی در حد تعامل با وزرای سایر کشورها به منظور کنترل این پدیده داشته باشد. چنان چه تمام کشورهای دخیل در این جریان همانند عراق و اردن با هم کاری یک دیگر اقدام به مالچ پاشی در کوتاه مدت و ایجاد کمربند فضای سبز کنند، این اقدام در کشور ما باید از جنوب غرب تا غرب کشور پیش رود.
امیری توضیح داد: استان خوزستان با توجه به حضور راهیان نور یک استان ارزشی است اما ما در حال حاضر در فقر فضای سبز به سر میبریم. پدیده گردوخاک نیازمند توجه جدی مسوولان است. هم چنین منطقه آزاد اروند اقدامات خوبی را در زمینه گردشگری آغاز کرده که در صورت ادامه پدیده گردوخاک تاثیر چندانی نخواهد داشت.
او تصریح کرد: باید با کنترل پدیده گردوخاک در خوزستان برای حضور مردم در استان ایجاد انگیزه کنیم نه این که اجازه دهیم این پدیده قوت گرفته و مانع توسعه صنعت گردشگری استان شود.
سینما نفت آبادان 100 ساله شد
آبادان خبر _ احمد امیری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) در خوزستان بیان کرد: سینما نفت آبادان با گنجایش 1178 نفر تماشاچی در سال 1323 افتتاح شد و در حال حاضر این سینمای 100 ساله تنها سالن نمایش فیلم این شهرستان است.
وی افزود: این سینما در گذشته مکان اجرای کنسرتهای بزرگ و تا مدتهای زیادی تنها در انحصار کارکنان شرکت نفت بود.
وی خاطرنشان کرد: سینما نفت تنها مکانی است که در صورت برنامه نداشتن شرکت نفت برای کارکنان خود در بعضی مواقع محل تماشای فیلم برای مردم آبادان است.
امیری گفت: سینما نفت آبادان همزمان با ساخت پالایشگاه نفت این شهرستان توسط انگلیسیها احداث شد این سینما بهدلیل استفاده از مصالح عالی در ساخت آن پس از گذشت سالها همچنان در وضعیت مطلوبی به سر میبرد.
به گفته وی این سینما یکبار پس از جنگ مرمت کلی شد و بهطور مرتب رسیدگی لازم در خصوص آن صورت میگیرد.
عضو کانون جهانگردی آبادان تصریح کرد: این سینما بهدلیل استفاده از آجرهای قرمز رنگ قدیمی منحصر به فرد در ساخت آن با ارزش بوده و در نوع خود بینظیر است.