موزه آبادان را به روز کنید[[مصاحبه های آرشیوی احمد امیری]]

خبرهای وِیژه , مصاحبه ها , مصاحبه های فرهنگی تاریخ انتشار: ۹۷/۰۲/۱۰ دیدگاه‌ها برای موزه آبادان را به روز کنید[[مصاحبه های آرشیوی احمد امیری]] بسته هستند   2747 بازدید

اندازه فونت    
موزه آبادان را به روز کنید[[مصاحبه های آرشیوی احمد امیری]]

دبیر کانون جهانگردی آبادان اظهار کرد: آثار موزه آبادان از لحاظ تاریخی کیفیت چندانی ندارند.

 احمد امیری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ـ‌ منطقه خوزستان ـ گفت: موزه آبادان دارای معماری خاصی است و گنبد آن برداشتی از گنبد دانیال نبی (ع) است. این موزه متعلق به قبل از انقلاب و شامل دو تالار است.

 وی با بیان این که در چند سال اخیر آثار جدیدی به این موزه اضافه نشده است تصریح کرد: در استان خوزستان در هر کشفی به طور مرتب آثار زیادی به دست می‌آید. اگر از همین آثار کشف شده به موزه آبادان اضافه می‌شد این موزه اکنون به روز شده بود.

 دبیر کانون جهانگردی آبادان توضیح داد: سال‌های زیادی است که این موزه به همین حالت است و ما هیچ اثر شاخصی که بتوان روی آن مانور داد نداریم. البته آثار موزه کم ارزش نیستند اما کسانی که علاقه‌مند به موزه و آثار باستانی هستند انتظار دارند اشیای جدید ببینند.

 او خاطرنشان کرد: اگر کسی یک بار از این موزه دیدن کنند کافی است چراکه هیچ گونه تغییری در این موزه ایجاد نشده است.

 امیری با اشاره به این که استان خوزستان از جمله استان‌هایی است که از لحاظ آثار تاریخی فقیر نیست یادآور شد: ما چندین محوطه باستانی غنی داریم و آثار کشف شده از محوطه‌های باستانی بسیار ارزشمند هستند. اگر با مدیریت قوی آثار را به درستی میان موزه‌های استان توزیع کنیم هم توانسته‌ایم قدم‌هایی را به لحاظ فرهنگی برداریم و هم این که مردم را تشویق به دیدن از موزه‌ها کرده‌ایم.

 وی خاطرنشان کرد: در دنیا مقوله‌ای به نام توریسم باستان‌شناس وجود دارد که توریست‌هایی از این دست فقط به کشورهای باستانی و تاریخی سفر می‌کنند تا از اشیای تاریخی جدید دیدن کنند و استان خوزستان یکی از غنی‌ترین استان‌ها به لحاظ باستانی است.

 دبیر کانون جهانگردی آبادان اضافه کرد: در پاریس700 موزه وجود دارد. در حالی که مثلا در اهواز فقط یک موزه وجود دارد. حال اگر من به عنوان یک فعال جهانگردی بخواهم گردشگران را وارد استان کنم و بخواهم آن‌ها را راهنمایی کنم آن‌ها را باید به کجا ببرم که آثار تاریخی ما را مشاهده کنند؟

 او یادآوری کرد: آثار تاریخی کشف شده مربوط به همه استان هستند و میراث فرهنگی باید توزیع آثار تاریخی را مدیریت کند.

مطالب مرتبط
رفتن به ابتدای صفحه