از سرگیری ساخت بیمارستان تامین جتماعی آبادان

آبادان تاریخ انتشار: ۰۱/۰۳/۳۱ دیدگاه‌ها برای از سرگیری ساخت بیمارستان تامین جتماعی آبادان بسته هستند   500 بازدید

اندازه فونت    
از سرگیری ساخت بیمارستان تامین جتماعی آبادان

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی خوزستان در ارتباط با برنامه بازتاب شبکه آبادان گفت: به دلیل تعطیلی کار از سوی پیمانکار در یک ماه گذشته ساخت این بیمارستان متوقف شده بود، اما با پیگیری‌های لازم روند کار دوباره شروع شده است.
امیرحسین بنی احمد با بیان اینکه این طرح در سال ۱۴۰۲ به بهره برداری خواهد رسید افزود: هم اکنون ۱۰ تا ۱۵ درصد کار باقی مانده و سپس تجهیزات و نیروی انسانی تامین خواهد شد. بهره برداری از این انجام می‌شود.
پیشتر سجاد سنگسری بازرس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در شهریور پارسال در بازدید از بیمارستان ۱۶۰ تختخوابه تامین اجتماعی آبادان قول داد این بیمارستان ۱۴ ماه دیگر یعنی آبان امسال به بهره برداری برسد.

 

 

 

منبع :خبرگزاری صدا و سیما

 

 

 

احمدامیری، احمد امیری روزنامه نگار، خبر آبادان، اخبار آبادان، خبرابادان، اخبارابادان، آبادان خبر، خبرآبادان، اخبارآبادان،

مطالب مرتبط
رفتن به ابتدای صفحه