شروع کار ادارات نوزدهم و بیست و سوم رمضان با دو ساعت تأخیر ادارات در ایام قدر در آبادان و خرمشهر با دو ساعت تأخیر کار خود را آغاز می‌کنند.

آبادان تاریخ انتشار: ۰۱/۰۱/۳۱ دیدگاه‌ها برای شروع کار ادارات نوزدهم و بیست و سوم رمضان با دو ساعت تأخیر ادارات در ایام قدر در آبادان و خرمشهر با دو ساعت تأخیر کار خود را آغاز می‌کنند. بسته هستند   387 بازدید

اندازه فونت    
شروع کار ادارات نوزدهم و بیست و سوم رمضان با دو ساعت تأخیر ادارات در ایام قدر در آبادان و خرمشهر با دو ساعت تأخیر کار خود را آغاز می‌کنند.

با مصوبه هئیت وزیران، مراکز دولتی شامل وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها، شرکت‌ها و مؤسسات دولتی سراسر کشور در روز‌های نوزدهم و بیست‌و‌سوم ماه مبارک رمضان (۱ و ۵ اردیبهشت) با ۲ ساعت تاخیر کار خود را آغاز می‌کنند.

در آبادان و خرمشهر هم ادارات فردای شب‌های قدر با دو ساعت تأخیر آغاز بکار می کنند.
کارکنان دستگاه‌های اجرایی در روز‌های پنجشنبه (۱ اردیبهشت) و دوشنبه هفته آینده پنجم اردیبهشت با ۲ ساعت تأخیر در محل کار خود حاضر می‌ شوند.

مراسم معنوی شب‌های قدر با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در آبادان وخرمشهر برگزار می‌شود.

توصیه شده مومنان و روزه داران مراسم شب‌های قدر را از شبکه‌های مجازی رادیو و تلویزیون دنبال کنند و در صورتی که می‌خواهند در این آیین‌ها حضور یابند به شیوه نامه‌های سلامت پایبند باشند.

 

 

 

منبع :خبرگزاری صدا و سیما

 

 

 

احمدامیری، احمد امیری روزنامه نگار، خبر آبادان، اخبار آبادان، خبرابادان، اخبارابادان، آبادان خبر، خبرآبادان، اخبارآبادان

مطالب مرتبط
رفتن به ابتدای صفحه