فرمانده انتظامی شهرستان آبادان از شناسایی و دستگیری ۵نفر ازعاملان تیراندازی مراسم فاتحه خوانی در این شهرستان خبر داد:
سرهنگ حسین زلقی اظهار داشت: به دنبال تیراندازی در یک مراسم فاتحه خوانی در یکی از مناطق این شهرستان ، موضوع جهت شناسایی و دستگیری عاملین این تیراندازی به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پلیس اطلاعات وامنیت عمومی آبادان با انجام اقدامات تخصصی و اطلاعاتی توانستند ، مخفیگاه عاملان تیراندازی و هنجارشکنی در مراسم فاتحه خوانی که به تعداد۵نفر بوده را شناسایی و با هماهنگی مراجع قضائی در چند عملیات ضربتی و هماهنگ در مخفیگاهشان دستگیر کنند.
این مقام انتظامی با تأکید بر اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند، گفت: تحقیقات پلیس در ارتباط با کشف سلاح بکار رفته در مراسم ادامه دارد.
آبادان،خبر آبادان،اخبار آبادان،آبادان خبر،آبادان نیوز،فرمانده انتظامی آبادان،حسین زلقی،تیراندازی،ahmadamiri,ahmad amiri,امیری