انتصاب دبیر بیست و چهارمین جشنواره ملی تئاتر فتح

آبادان , فرهنگی , منطقه آزاد اروند تاریخ انتشار: ۰۰/۰۸/۱۸ دیدگاه‌ها برای انتصاب دبیر بیست و چهارمین جشنواره ملی تئاتر فتح بسته هستند   3893 بازدید

اندازه فونت    
انتصاب دبیر بیست و چهارمین جشنواره ملی تئاتر فتح

با حکم مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ رضا مردانی به عنوان دبیر بیست و چهارمین جشنواره ملی تئاتر فتح خرمشهر منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزاد اروند، با حکم قادر آشنا، مدیرکل هنرهای نمایشی؛ رضا مردانی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه آزاد اروند، به عنوان دبیر بیست و چهارمین جشنواره ملی تئاتر فتح خرمشهر منصوب شد.

در متن این حکم آمده است:
جشنواره تئاتر فتح خرمشهر به عنوان یکی از رویدادهای شاخص تئاتر در حوزه مقاومت و ایثار، واجد جایگاه ارزشمندی در میان هنرمندان شریف تئاتر و مردمان صبور واستوار خوزستان، به ویژه خرمشهر است.
رویدادی که محمل وجیهی برای ثبت صحنه‌های ایثار قهرمانان راستین وطن در قاب ماندگار هنر نمایش است از دریچه بینش و خلاقیت اهالی محترم هنر نمایش و بی‌گمان شایسته پایش و ارتقاء همواره.
نظر به تجربه و تعهد جنابعالی و مسئولیت شما در مدیریت فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه آزاد اروند به موجب این حکم به عنوان «دبیر بیست و چهارمین جشنواره ملی تئاتر فتح خرمشهر» منصوب می‌شوید.
امید که به لطف ایزد مهربان، با هم‌افزایی توان و امکانات منطقه آزاد اروند، نهادهای استانی و بهره‌مندی از تخصص و تجربه هنرمندان تلاشگر خوزستان و به‌ویژه هنرمندان آبادان و خرمشهر قهرمان با درایت و تلاش و با در نظر گرفتن شرایط ویژه شیوع بیماری کرونا و صیانت از سلامت هنرمندان و مخاطبین هنر نمایش در برپایی شایسته این رویداد هنری پیروز و سربلند باشید.

آبادان،مناطق آزاد،خبر مناطق آزاد،منطقه آزاد اروند،امیری،احمدامیری،احمد امیری،جشنواره تئاتر فتح خرمشهر،ahmadamiri,ahmad amiri

مطالب مرتبط
رفتن به ابتدای صفحه