باشگاه نفت آبادان از داور دیدار تیمش با تراکتور شکایت کرد

آبادان , ورزشی تاریخ انتشار: ۰۰/۰۸/۰۶ دیدگاه‌ها برای باشگاه نفت آبادان از داور دیدار تیمش با تراکتور شکایت کرد بسته هستند   4644 بازدید

اندازه فونت    
باشگاه نفت آبادان از داور دیدار تیمش با تراکتور شکایت کرد

مدیر تیم فوتبال صنعت‌نفت آبادان گفت: این باشگاه در نامه‌ای به کمیته داوران فدراسیون فوتبال اعتراض خود را به نحوه قضاوت داور دیدار نفت با تراکتورسازی تبریز اعلام کرد.

علی فیروزی پنجشنبه اظهار داشت: پیمان بابایی داور دیدار تیم‌های صنعت‌نفت آبادان و تراکتورسازی تبریز در هفته دوم لیگ برتر اشتباهات محرزی داشت که این اشتباهات منجر به شکست تیم صنعت‌نفت شد.

وی افزود: بابایی در این دیدار و به گواه کارشناسان داوری سه پنالتی مشخص را برای تیم صنعت‌نفت نگرفت تا ما امتیازات مهمی را در این دیدار خارج از خانه کسب نکنیم.

مدیر تیم فوتبال صنعت‌نفت آبادان گفت: اگر داور سه پنالتی را برای ما می‌گرفت قطعا نتیجه دیگری در تبریز رقم می‌خورد و ما با دست پر به آبادان باز می‌گشتیم.

فیروزی بیان کرد: متاسفانه تیم صنعت‌نفت آبادان در فصل گذشته از اشتباهات داوری متضرر شد که نتیجه آن از دست دادن سهمیه آسیایی بود.

وی افزود: دیدار تراکتورسازی تبریز و صنعت‌نفت آبادان دارای لحظات حساسی از لحاظ داوری بود که باشگاه نفت آبادان به قضاوت این دیدار و تصمیمات اتخاذ شده از سوی تیم داوری که در روند بازی و نتیجه تاثیرگذار بود، معترض شد.

دیدار تیمهای فوتبال صنعت‌نفت آبادان و تراکتورسازی تبریز روز دوشنبه هفته جاری در چارچوب هفته دوم لیگ برتر که در تبریز برگزار شد با نتیجه سه بر صفر به سود تراکتورسازی به پایان رسید تا تیم صنعت نفت بدون امتیاز در قعر جدول رده بندی این مسابقات جای گیرد.

منبع:ایرنا

مطالب مرتبط
رفتن به ابتدای صفحه