یک شاعر گفت: در چند وقت اخیر چهره ادبی جدیدی به ادبیات ما معرفی نشده است.
احمد امیری در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: علت معرفی نشدن چهره جدید در ادبیات ضعف در مطالعه و تحقیق است.
او بیان کرد: استعداد و نبوغ ادبی زمانی شکوفا میشود که شاعر و داستاننویس در کنار کار ادبی که بر اساس نبوغ خودش انجام میدهد به مطالعه نیز بپردازد.
او ادامه داد: ما در زمینه ادبیات در کشور نابغه زیاد داریم اما به خاطر مطالعه ناکافی خودشان را در محدودهای خاص گرفتار کردهاند و همین باعث میشود که حال و روز شعر ما این گونه باشد.
این منتقد ادبی اظهار کرد: ما با کسی تعارف نداریم اما وضعیت شعر ما به غیر از شاعرانی که از قدیم ماندهاند چیز جدیدی نداریم و اگر بخواهیم به همین شیوه پیش برویم و هر کسی عَلم خودش را در ادبیات بلند کند حالا حالاها باید از جیب بخوریم.
وی خاطرنشان کرد: یکی از آسیبهایی که به شدت شعر ما را تهدید میکند همین خودباوریهای بیجایی است که بعضی شاعران جوان در محافل ادبی که برگزار میشود پیدا میکنند.
امیری توضیح داد: مطالعه ناکافی و اشراف نداشتن به مسایل ادبی و فقط ژست شاعرانگی داشتن نیز از جمله آسیبهای تهدید کننده ادبیات است.
او گفت: یک شاعر زمانی شاعر میشود که مردم او را قبول کنند. نباید مردم را دست کم گرفت چراکه مردم ما چندین هزار سال شعر و ادبیات را در عقبه خود دارند. اگر شعر و ادبیات را متوجه نشوند اما فرق شعر خوب و بد را میتوانند تشخیص بدهند.
امیری بیان کرد: جامعه ادبی مخاطب حرفهای شعر هستند و شعرخوانان خوبی هستند و الان چند سالی است که آنها تشنه هستند اما چیزی به آنها تزریق نمیشود.